Aerobed Luxury collection 1-persoons luchtbed

✓ 1-persoons luchtbed
✓ Anti-allergisch materiaal
✓ Ingebouwde elektrische pomp
✓ 198 * 99 * 23 cm (l * b * h)
€ 164,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2000025556

1-persoons luchtbed uit de Luxury collection van Aerobed

Dit 1-persoons luchtbed van Aerobed is het ideale luchtbed wat comfortabel slaapt en je lichaam ondersteunt op plaatsen waar dat nodig is. Het luchtbed van Aerobed is voorzien van een fluweelzachte, 'geflockte' toplaag. Het luchtbed is afgewerkt met een antimicrobiële behandeling, wat de groei van bacteriën remt op het luchtbed en voorkomt zo de vorming van nare geurtjes, schimmel en meeldauw.

Met de krachtige ingebouwde elektrische pomp met afstandbediening is het luchtbed binnen 1 minuut opgepompt en klaar voor gebruik. De pomp wordt bedient met behulp van een handige afstandbediening die vanuit bed te bedienen is. Na gebruik draai je het grote ventiel open. Nadat het luchtbed leeg is en opgerold is ruim je het eenvoudig op in de meegeleverde draagtas.

Het luxury luchtbed van Aerobed staat garant voor een goede nacht rust op een comfortabel en zacht luchtbed. Je ervaart dit luchtbed alsof je slaapt op een echt matras. Het luchtbed is 198 cm lang en 99 cm breed waardoor het ook zeer geschikt is voor de langere mensen.

Meer informatie
Merk Aerobed
Model Luxury collection
Type luchtbed / Slaapmat Eenpersoons
Gewicht 4,35 kg
Afmetingen 198 * 99 * 23 cm
Kleur Lichtgrijs
Pomp Ingebouwde elektrische pomp
Maximale belasting 136 kg
Afmetingen verpakking 40 * 16 * 33 cm
Garantie 1 jaar