Intex Supreme Air-Flow luchtbed

✓ 2-Persoonsluchtbed
✓ Fiber-Tech Technologie
✓ 203 * 152 * 51 cm
✓ Slaapt als een echt matras
✓ Gevlokte toplaag
€ 134,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
64464

Intex Supreme Air-Flow 2-persoons luchtbed

Het Intex Supreme Luchtbed is in 2016 vernieuwd. Het luchtbed is nu voorzien van de nieuwste Fiber-Tech Technologie. Het luchtbed is voorzien van duizenden krachtige polyester vezels. Deze vezels rekken niet uit als de tijd verstrijkt en hierdoor gaat dit luchtbed nog langer mee dan voorheen. De Fiber-Tech binnenkant zorgt voor een goede support tijdens het slapen.

Het luchtbed is hiermee een van de meest comfortabele luchtbedden uit de Intex collectie. Een tweepersoons luchtbed wat het gemak biedt van een luchtbed en slaapt als een echt matras. De luchtvakken binnenin het luchtbed verdelen de lucht zo dat er een comfortabel luchtbed ontstaat wat garant staat voor extra comfort en een goede nachtrust. Ook de zachte gevlokte bovenlaag draagt bij aan extra comfort.

Het luchtbed heeft een hoogte van 51 cm wat het instappen erg gemakkelijk maakt. Met de elektrische ingebouwde pomp is dit luchtbed snel en makkelijk op te pompen.

Voor degenen die het gemak van een luchtbed willen met de lig-kwaliteit van een echt matras is dit het ideale luchtbed. Met de mee geleverde handige opbergtas is dit luchtbed makkelijk op te bergen na gebruik.

Meer informatie
Merk Intex
Model Supreme Air-Flow
Type luchtbed / Slaapmat Queensize
Gewicht 16,5 kg
Afmetingen 203 * 152 * 51 cm
Kleur Grijs
Pomp Ingebouwde elektrische pomp
Maximale belasting 272 kg
Afmetingen verpakking 53 * 48 * 22 cm
Garantie 1 jaar