Intex Ultra Plush met hoofdbord

✓ Tweepersoons luchtbed
✓ Luchtbed met Hoofdbord
✓ Instaphoogte 46 cm
✓ Fiber-Tech Technologie
€ 114,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
64448NP

Ultra Plush Tweepersoons Luchtbed

Het ultra-plush luchtbed is nu ook verkrijgbaar met een hoofdbord. Dit zorgt voor nog meer comfort en voorkomt dat je hoofdkussen van het luchtbed af kan glijden. Het hoofdbord bevat een extra kussen, wat voorzien is van zachte luchtkussentjes. Het hoofdbord kan dienst doen als rugsteun wanneer u een boek wilt lezen of tv wilt kijken.

Het luchtbed is voorzien van Fiber-Tech technologie. Dat wil zeggen dat de binnenkant van het luchtbed bestaat uit duizenden polyester vezels die van de boven- naar de onderkant lopen. Deze vezels zorgen voor een perfecte stabiliteit en een uitstekende ondersteuning van het lichaam. De duurzame vezels rekken niet uit na verloop van tijd, waardoor u telkens weer even comfortabel zal slapen als je de eerste keer.

Dit luchtbed is handig voor mee op reis. Zo weet u zeker dat u overal comfortabel zult slapen. Ook voor gasten is het luchtbed zeer geschikt. Met de ingebouwde elektrische pomp is het luchtbed in korte tijd klaar voor gebruik. Het luchtbed wordt geleverd met een praktische draagtas.

Meer informatie
Merk Intex
Model Ultra Plush Headboard
Type luchtbed / Slaapmat Queensize
Gewicht 12,2 kg
Afmetingen 236 * 152 * 86 cm
Kleur Grijs
Pomp Ingebouwde elektrische pomp
Maximale belasting 272 kg
Afmetingen verpakking 53 * 21 * 41 cm
Garantie 1 jaar