Bestway AlwayzAire 46 cm Tweepersoons luchtbed

✓ Bestway AlwayzAir
✓ Queensize luchtbed
✓ Dual pomp
✓ Zeer sterke binnenstructuur

€ 103,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
67624

Bestway AlwayzAire 46 cm Tweepersoons Luchtbed kopen

Een Tweepersoons luchtbed uit de AlwayzAire serie van Bestway. Het luchtbed is gemaakt van zeer sterk materiaal en de binnenstructuur zorgt voor aangename stevigheid. AlwayzAire luchtbedden zijn voorzien van een ingebouwde Dual Pomp. Deze blaast het luchtbed niet alleen op in enkele minuten, maar controleert ook of het luchtbed gedurende de nacht op druk blijft. Mocht de interne sensoren in het luchtbed een daling in luchtdruk constateren dan wordt het luchtbed zachtjes en geruisloos weer opgepompt tot de gewenste stevigheid.

Het leegpompen van het luchtbed gebeurt ook volledig automatisch. Alle AlwayzAire luchtbedden zijn voorzien van een LED-lichtje, dit zorgt voor extra gemak in een donkere kamer. De pompen van de AlwayzAire zijn voorzien van een USB-poort, ideaal voor het opladen van een telefoon of tablet. De pomp is met één klik te bedienen en heeft een duidelijke en gebruiksvriendelijke bedieningspaneel.

Bestway luchbedden zijn tijdens het produceren behandeld met een speciale antimicrobiële behandeling, om het luchtbed te beschermen tegen geur-veroorzakende bacteriën, schimmels en meeldauw op het slaapoppervlak. Hierdoor slaap je elke nacht opnieuw op een heerlijke fris luchtbed.

Meer informatie
Merk Bestway
Model Bestway AlwayzAire 46 cm
Type luchtbed / Slaapmat Queensize
Gewicht 10,5 kg
Afmetingen 203 * 152 * 46 cm (l * b * h)
Kleur Grijs
Pomp Ingebouwde elektrische pomp
Garantie 1 jaar