Lichtgewicht Tenten

Lichtgewicht tent kopen online

In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan lichtgewicht tenten. Wij verkopen lichtgewicht tenten van de bekende A-merken zoals Coleman, Higlander en Easycamp. Groot voordeel van een lichtgewicht tent is dat deze makkelijk mee te nemen zijn op reis door het lichte gewicht. Lichtgewicht tenten zijn dus ideaal voor backpackers, motorrijders, fietsvakanties en andere kampeerders die behoefte hebben aan een lichtgewiht tent.

De lichtgewicht tenten in ons assortiment zijn eenpersoonsten, maar ook als 4-persoons tent verkrijgbaar. Lichtgewicht tenten zijn meestal iets kleiner dan andere modellen tenten.

Makkelijk op te zetten lichtgewicht tenten

Lichtgewicht tenten zijn makkelijk en snel op te zetten. Sommige modellen lichtgewicht tenten worden als pop-up tenten geleverd wat inhoud dat de tentstokken zichtzelf strekken zodra de tent uit de verpakking wordt gehaald. In alle andere gevallen is het opzetten van een lichtgewicht tent erg simpel, de tentstokken worden in elkaar geschoven en vormen zo het frame van de tent. De tentstokken worden aan het tentdoek bevestigd en binnen enkele minuten staat de lichtgewicht tent en is hij klaar voor gebruik.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikel 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikel 1-12 van 18

Pagina
per pagina