Bestway Tritech 36 cm Tweepersoons Luchtbed

✓ Tweepersoons luchtbed
✓ Ingebouwde elektrische pomp
✓ Ingebouwde hoofdkussen
✓ 203 * 152 * 36 cm

€ 47,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
67696

Bestway Tritech Tweepersoon Luchtbed kopen

Een ideaal luchtbed voor een goede nachtrust. Het luchtbed is voorzien van een stevig 3-laags materiaal. De kern van deze laag bestaat uit polyester gaas wat omhuld is door twee lagen gelamineerd pvc. Dit zorgt voor een stevig en sterk luchtbed. Het slaapoppervlak is afgewerkt met een zachte geflockte toplaag. Intern is het luchtbed voorzien van de Tritecht constructie, dat wil zeggen dat het er intern "balken" zijn gemaakt. Deze zorgen voor stabiliteit en stevigheid van het luchtbed. Deze constructie zorgt ervoor dat het lichaam 's nachts extra goed wordt ondersteunt. Ook na verloop van tijd rekken de Tritech vezels niet uit.

Met de ingebouwde elektrische pomp is dit tweepersoons luchtbed snel op te pompen. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact met stroom. 's Ochtends gebruik je de elektrische pomp om het luchtbed weer leeg te laten lopen en kun je hem snel opbergen in de meegeleverde draagtas.

Bestway luchtbedden zijn zeer sterk, maar ook zeer licht van gewicht. Hierdoor is dit luchtbed ook zeer ideaal om mee te nemen. Tijdens het produceren zijn Bestway Tritech luchtbedden behandeld met een antimicrobiële behandeling die het luchtbed beschermen tegen geur-veroorzakende bacteriën, schimmels en meeldauw op het slaapoppervlak. Je slaapt dus elke nacht weer op een heerlijk fris luchtbed.

Het luchtbed heeft een hoogte van 36 cm op het liggedeelte. Het luchtbed is aan het hoofdeind voorzien van een ingebouwd hoofdkussen en op die plek is het luchtbed 42 cm hoog.

Meer informatie
Merk Bestway
Model Tritecht
Type luchtbed / Slaapmat Queensize
Gewicht 14,3 kg
Afmetingen 203 * 152 * 36 cm (l * b * h)
Kleur Crème
Pomp Ingebouwde elektrische pomp
Garantie 1 jaar