Bestway Tritech 38 Eenpersoons Luchtbed

✓ Eenpersoons Luchtbed
✓ Bestway Tritech 38
✓ 191 * 97 * 46 cm
✓ Met ingebouwd hoofdkussen

€ 46,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
67628

Bestway Tritech 38 Eenpersoons Luchtbed Kopen

Bestway luchtbed wat gemaakt is van extra versterkt 3-laags materiaal, bestaande uit een kern van polyester gaas omhuld met twee lagen gelamineerd PVC. Het luchtbed heeft een interne Tritech structuur. Dat houdt in dat het luchtbed niet alleen gevuld is met lucht, maar met internet balken die gemaakt zijn van hetzelfde sterke 3-laagse Tritech materiaal als je buitenkant. De interne vezels rekken niet uit na verloop van tijd, hierdoor zul je elke nacht even comfortabel slapen als de eerste keer.

Dit Bestway Tritech luchtbed heeft een ingebouwde elektrische pomp. Met behulp van deze pomp is het luchtbed makkelijk op te pompen en in de ochtend kun je de pomp gebruiken om het luchtbed weer leeg te laten lopen. Bij de pomp wordt een tas meegeleverd om het lucthbed in op te bergen en makkelijk te vervoeren.

Het luchtbed is voorzien van een iets verhoogde rand waardoor je minder snel uit bed kunt rollen. Ook heeft het luchtbed een ingebouwd hoofdkussen. Met de hoogte van 38 cm kun je makkelijk in en van het luchtbed af stappen.

Meer informatie
Merk Bestway
Model Tritech 38
Type luchtbed / Slaapmat Eenpersoons
Gewicht 5,9 kg
Afmetingen 191 * 97 * 38/46 cm (l * b * h)
Kleur Blauw / Grijs
Pomp Ingebouwde elektrische pomp
Garantie 1 jaar