Intex PremAire I 2-Persoons Luchtbed

✓ Luxe 2-persoons luchtbed
✓ Fiber-tech technologie
✓ Ingebouwde elektrische pomp
✓ Verkrijgbaar in twee maten
Vanaf € 129,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
64904f6q

PremAire 2-Persoons Luchtbed Kopen

Één van de nieuwste luxe 2-persoons luchtbedden van Intex. Dit 2-persoons luchtbed is gemaakt volgens de nieuwste fiber-tech technologie. De boven- en onderkant van het luchtbed zijn met duizenden vezeldraden met elkaar verbonden. De vezeldraden geven het luchtbed extra stabiliteit en zorgen er voor dat het luchtbed zich volledig aanpast aan het lichaam.

De bovenzijde van dit 2-persoons luchtbed is voorzien van zacht materiaal met lucht bubbels er in waardoor dit luchtbed zich volledig aanpast aan het lichaam en zorgt voor een geweldige slaapervaring.

Dit Intex Premaire 2-persoons luchtbed is voorzien van een ingebouwde elektrische pomp wat het oppompen van dit luchtbed erg gemakkelijk maakt. Binnen enkele minuten is dit 2-persoons luchtbed opgepompt en klaar voor gebruik.

Het luchtbed is verkrijgbaar in twee maten: Twijfelaar & Queen. Via het dropdownmenu kun je aangeven welke maat je wilt bestellen. De hoogte van 46 cm maakt het instappen en uitstappen van dit luchtbed erg aangenaam. Met de meegeleverde handige draagtas is dit luchtbed makkelijk op te bergen.

Meer informatie
Merk Intex
Model PremAire I
Type luchtbed / Slaapmat Twijfelaar, Queensize
Gewicht 8,1 kg (Twijfelaar) & 9,1 kg (Queensize)
Afmetingen 191 * 137 * 46 cm (Twijfelaar) & 203 * 152 * 46 cm (Queensize)
Kleur Grijs
Pomp Ingebouwde elektrische pomp
Maximale belasting 272 kg
Afmetingen verpakking 46 * 21 * 37 cm (Twijfelaar) & 46 * 22 * 41 cm (Queen)
Garantie 1 jaar