Outwell Cloud 2

✓ 2-persoons Tent
✓ Koepeltent
✓ Aparte voortent
✓ Geleverd met een grondzeil voor in de voortent
✓ Weegt slechts 4,2 kg

€ 160,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 5 beschikbaar
SKU
111255

Outwell Cloud 2-Persoons Tent Kopen

De Outwell Cloud is een koepeltent voor 2-personen. Deze 2-persoons tent biedt ruimte aan twee personen en heeft een slaapcompartiment en een aparte voortent. Aan de achterkant van de tent heb je ook een deur. Hierdoor is het ook mogelijk om de tent goed te luchten. De binnentent heeft een grondzeil wat waterdicht is. De binnentent is met clipjes makkelijk in de 2-persoons tent te bevestigen. Het is mogelijk om de binnentent bij het opvouwen van de tent aan de buitentent te laten zitten zodat hij de volgende keer in één keer op te zetten is. In de binnentent zitten kleine opbergvakjes waar waardevolle spullen in opgeborgen kunnen worden. De voortent is voorzien van een waterdicht grondzeil wat doorlekken bij regen voorkomt en er voor zorgt dat het grondzeil makkelijk schoon te maken is.

De buitentent van deze koepeltent heeft een extra grote ingang aan de voorkant en ramen aan de zijkanten van de tent. Door de brede ingang kom je makkelijk de tent in en uit en kun je ook makkelijk een opgepompt luchtbed in de binnentent leggen. Deze 2-persoons koepeltent is makkelijk en snel op te zetten en weegt 4,5 kg. Deze 2-persoons tent is dan ook zeer geschikt voor kampeerders die veel rondtrekken doordat de tent licht van gewicht is.

Nieuwe ontwikkeling aan deze tent is het thermodak wat voor een perfecte temperatuurregulatie zorgt. Het tentdoek van deze tent is gemaakt van polyester taft met een waterkolom van 3000mm.

Meer informatie
Merk Outwell
Model Cloud - 2
Grootte tent 2-persoons
Tent type Koepel tenten, Lichtgewicht tenten
Materiaal Tentdoek Outtex 3000 (100% polyester) met getapte naden
Materiaal grondzeil Dubbel gecoat 100% polyethyleen, 10.000 mm waterkolom
Materiaal binnentent 100% ademend polyester
Materiaal tentstokken Glasvezel 7,9 / 8,5 mm
Afmetingen buitentent 320 * 160 * 120 cm
Afmetingen binnentent 210 * 140 * 110 cm
Voortent aanwezig Ja
Pakmaat 56 * 18 cm
Waterkolom 3000 mm²
Gewicht 4,5 kg
Kleur Blauw / Grijs
Garantie 2 jaar